Budget Energie: Krijg 150 euro korting

€150 cadeau

Budget Energie: Krijg 150 euro korting

  • 75 euro korting bij een eenjarig contract.
  • 150 euro korting bij een driejarig contract.
  • Energietarieven zijn gedurende het contract vast.
  • Enkel voor nieuwe klanten van Budget Energie

Voordelen

  • Altijd volledig groene energie
  • Mogelijkheid om de energietarieven vast te laten zetten
  • Voordelen voor trouwe klanten

Minpunten

  • Actie is alleen voor nieuwe klanten
  • Niet alle groene energie komt uit Nederland
  • Bonus is lager bij een korter contract

Budget Energie: Krijg 150 euro korting info

Energie aanbieding: Budget Energie: Krijg 150 euro korting
Aantal jaar: tenminste 1 of 3 jaar vast
Herkomst energie: Nederland, Italië, Denemarken, Zweden, Spanje en Tsjechië.
Groene energie? Alle energie van Budget Energie is 100% groen.
Grijze energie? Budget Energie biedt geen grijze stroom aan.
Einddatum bonus: Tijdelijk

Profiteer nu van een tijdelijke actie van Budget Energie en krijg tot wel 150 euro cadeau op de energierekening! Budget Energie biedt kortingen bij contracten met een looptijd vanaf 1 jaar. Deze korting bedraagt 75 euro. Kiest men voor een energiecontract met een looptijd van drie jaar, dan kan de korting wel oplopen tot 150 euro. De korting is bedoeld voor nieuwe klanten. Door een energiecontract af te sluiten bij Budget Energie, weet de consument zeker dat hij altijd een vast tarief voor stroom en gas betaalt.

Krijg 150 euro korting bij Budget Energie

Budget Energie heeft een tijdelijke kortingsactie waarbij de consument een korting tot wel 150 euro op de energierekening kan krijgen. Deze korting geldt enkel wanneer men ervoor kiest om een driejarig energiecontract bij Budget Energie af te sluiten. Het is ook mogelijk een leuke korting te krijgen wanneer men kiest voor een eenjarig contract. In dat geval is de korting 75 euro op het energiecontract.

Met deze actie is het mogelijk om te besparen op de kosten van zowel stroom als gas. Budget Energie kent vaste tarieven, waardoor van tevoren duidelijk is wat men voor de energierekening gaat betalen.

Voorwaarden van de energie aanbieding

Zoals bij elke energie aanbieding zijn er een aantal voorwaarden aan de aanbieding gesteld. Ten eerste is de kortingsactie enkel bedoeld voor nieuwe klanten. Dat betekent dat bestaande klanten al profiteren van alle voordelen die Budget Energie biedt. Een bedrag tot wel 150 euro korting is de zogenaamde welkomstbonus en is alleen bedoeld voor consumenten die overstappen van energie aanbieder en daarom een nieuwe klant van Budget Energie worden.

Bovendien is de korting afhankelijk van de looptijd van een contract. Bij een eenjarig contract krijgt de consument 75 euro welkomstbonus op de energierekening. Bij een contract dat een looptijd heeft van drie jaar kan de korting verdubbeld worden.

Stap over naar Budget Energie en profiteer van de aanbieding

De korting is te bedingen door nu over te stappen van de huidige energie aanbieder naar Budget Energie. Een contract heeft bij Budget Energie een looptijd van tenminste een jaar, maar kan ook met een looptijd van drie jaar worden afgesloten. De tarieven voor stroom en gasverbruik zijn van tevoren vastgesteld. Dat betekent dat zolang het contract loopt, de prijs van energie altijd hetzelfde is. Een voordeel van de keuze voor een vast tarief, is dat de consument altijd weet wat hij moet betalen. Zo zijn er geen verrassingen tijdens het contract.

Budget Energie doet geen thermostaat of andere dingen cadeau, maar geeft directe korting op de energierekening. De energie aanbieder garandeert groene gas en stroom tegen een lage prijs. Daarom noemt deze energie aanbieder zichzelf ‘een zeer sympathieke prijsvechter’. Bij Budget Energie is het enkel mogelijk het contract pas in te laten gaan als het huidige contract bij de huidige energieaanbieder is afgelopen. Daardoor krijgen consumenten dus niet te maken met een overstapboete.

Bekijk →

Leave a Comment