Tot wel 200 euro PSV fantegoed bij Energiedirect.nl

€200 PSV bon

Tot wel 200 euro PSV fantegoed bij Energiedirect.nl

 • Tot wel 200 euro PSV-fantegoed
 • Looptijd van ten minste een jaar
 • Ook geldig voor bestaande klanten
 • Speciale kortingen in de FANstore
 • Cashback ook mogelijk
 • 100% Groene energie

Voordelen

 • Actie ook geldig voor bestaande klanten
 • Altijd 100% groene stroom
 • Gratis PSV-shirt bij 3-jarig contract

Minpunten

 • Deze actie is alleen online geldig
 • Overstapboete wordt bij deze actie niet vergoed
 • Looptijd kan oplopen tot 3 jaar

Tot wel 200 euro PSV fantegoed bij Energiedirect.nl info

Energie aanbieding: Tot wel 200 euro PSV fantegoed bij Energiedirect.nl
Website URL https://www.energiedirect.nl
Herkomst energie: Groene energie uit Europa
Groene energie? Enkel groene energie
Grijze energie? Nee
Einddatum bonus: Tijdelijke aanbieding
Aantal jaar: 1, 2 of 3 jaar

Energiedirect.nl is een trotse supporter van voetbalclub PSV. Daarom krijgen consumenten die nu overstappen naar Energiedirect.nl, tot wel 200 euro fantegoed. Het tegoed wordt uitgekeerd in de vorm van een cadeaubon en is te besteden bij de PSV-fanstore. De hoogte van de cadeaubon is afhankelijk van de contractduur van het gekozen energiepakket.

PSV-fantegoed en korting in de store bij Energiedirect.nl

Als trotse supporter van PSV heeft Energiedirect.nl een actie opgezet voor iedereen die PSV een warm hart toedraagt. Iedereen die nu een eenjarig, tweejarig of driejarig energiecontract afsluit bij de energieleverancier, krijgt een cadeaubon met een waarde tot wel 200 euro, afhankelijk van het gekozen energiecontract. Bovendien krijgen consumenten een speciale PSV-kortingspas, goed voor 10 procent korting in de fanstore.

Afhankelijk van het gekozen energiecontract kan men een PSV-fantegoed tot wel 200 euro krijgen. Bij een eenjarig contract bedraagt het fantegoed al 135 euro, bij een tweejarig contract is het bedrag 185 euro. Bovendien kan men 200 euro fantegoed krijgen wanneer men kiest voor een driejarig energiecontract. Dat is drie jaar lang profiteren van vaste lage energieprijzen, 100 procent groene stroom en verbetering van het milieu. Ten slotte krijgen klanten ook 10 procent korting in de FANstore van PSV. Bij een driejarig contract krijgt men bovendien een gratis PSV-shirt cadeau!

Voorwaarden 200 euro PSV-fantegoed bij Energiedirect.nl

Er zijn maar weinig voorwaarden om mee te mogen doen aan deze actie van Energiedirect.nl. Ten eerste is de actie niet alleen geldig voor nieuwe klanten, maar komen ook bestaande klanten van Energiedirect.nl in aanmerking voor deze bonus. Bestaande klanten kunnen deze actie meepakken zodra het energiecontract verlengbaar is.

Bij veel energieleveranciers moet men bovendien eerst het energiecontract uitdienen, voordat hij recht heeft op het geschenk. Bij Energiedirect.nl werkt dit anders. Consumenten die gebruikmaken van deze actie ontvangen de cadeaukaart namelijk al binnen twee weken na ingang van het contract. Dat is wel zo makkelijk en voordelig.

Wanneer men overstapt naar Energiedirect.nl, profiteert men direct van 100 procent groene stroom, tien procent korting in de FANstore van PSV en speciale PSV extra’s. Daarnaast gaan de vaste lage tarieven direct in en krijgt men binnen twee weken het geschenk al thuisgestuurd..

Overstappen naar Energiedirect.nl

Wie wil overstappen naar Energiedirect.nl, kan profiteren van de vele voordelen die een van de grootste energie aanbieders van ons land te bieden heeft. Zo zijn er regelmatig energie aanbiedingen en acties, waaronder deze. Het uitgangspunt van Energiedirect.nl is voordelig stroom en gas te leveren tegen lage tarieven. Ten slotte krijgen alle consumenten toegang tot de Regelneef app, waarmee het mogelijk is om energiezaken op de telefoon te regelen. Ook krijgt men toegang tot het kortingsprogramma Tankey, om voordeliger te kunne tanken.

Dankzij de overstapservice van Energiedirect.nl hoeft men zelf niets meer te regelen met de oude energieaanbieder. Energiedirect.nl regelt de gehele overstap. Bovendien betaalt Energiedirect.nl ook de overstapboete bij een meerjarig contract. Dit geldt echter alleen voor het Altijd Voordeel-contract, wanneer deze niet online wordt afgesloten. Dat betekent dat men geen vergoeding voor de overstapboete krijgt, wanneer men gebruikmaakt van deze actie.

Bekijk →

Leave a Comment