175 euro cashback bij Energiedirect.nl

€175 cashback

175 euro cashback bij Energiedirect.nl

  • 90 euro cashback bij 1-jarig contract
  • 175 euro cashback bij 2-jarig contract
  • Ook geldig voor bestaande klanten
  • Een of twee jaar vaste lage tarieven

Voordelen

  • Deze actie is ook geldig voor huidige klanten
  • Altijd 100% groene stroom
  • Korte looptijd van het energiecontract

Minpunten

  • Actie alleen online geldig
  • Overstapboete wordt niet vergoed
  • Consumenten met tussentijdse beëindiging komen niet in aanmerking

175 euro cashback bij Energiedirect.nl info

Energie aanbieding: 175 euro cashback bij Energiedirect.nl
Website URL https://www.energiedirect.nl
Aantal jaar: 1 of 2 jaar
Herkomst energie: Groene energie uit Europa
Groene energie? Enkel groene energie
Grijze energie? Nee
Einddatum bonus: Tijdelijke aanbieding

Tijdelijk geeft Energiedirect.nl tot wel 175 euro cashback wanneer men kiest voor een energiecontract met een looptijd van tenminste jaar. Men krijgt 175 euro cashback wanneer men kiest een een tweejarig energiecontract bij Energiedirect.nl. Wanneer men kiest voor een eenjarig energiecontract, komt men in aanmerking voor 90 euro cashback aan het einde van het contract.

Tot wel 175 euro geld terug bij Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is een bekende Nederlandse energieaanbieder die bekendstaat om haar eenvoud. De energieleverancier wil zo weinig mogelijk poespas en doet niet moeilijk over het oversluiten van een energiecontract. Klanten krijgen gewoon groene gas en stroom, terwijl de energieprijzen laag blijven. Met deze actie is het mogelijk tot wel 175 euro terug te krijgen op de energierekening. De hoogte van de cashback is afhankelijk van de lengte van de contractduur.

Sluit een energiecontract met een looptijd van tenminste een jaar af bij Energiedirect.nl, en krijg 90 euro cashback aan het einde van het contract. Het is ook mogelijk een energiecontract met een looptijd van twee jaar af te sluiten. In dat geval krijgt men tot wel 175 euro terug op de energierekening. Mede dankzij de aantrekkelijke acties en tarieven is Energiedirect.nl een van onze grotere aanbieders in het land. Wie kiest voor Energiedirect.nl als aanbieder, krijgt bovendien gratis toegang tot de Regelneef app. Met Regelneef is het mogelijk alle energiezaken volledig zelf te regelen. Bovendien krijgen klanten altijd 100 procent windenergie en CO2-neutraal gas.

Voorwaarden gratis 175 euro cashback bij Energiedirect.nl

Om in aanmerking te komen voor deze actie, moeten consumenten aan een aantal actievoorwaarden voldoen. Zo geldt deze energie aanbieding enkel voor klanten die zowel gas als stroom bij Energiedirect.nl afnemen. Dit betekent dat men bij het oversluiten van een energiecontract en meedoen aan deze actie, zowel gas als stroom tegen een vast laag tarief bij Energiedirect.nl afneemt.

Een tweede voorwaarde is dat de actie alleen geldt voor nieuwe klanten. Nieuwe klanten komen automatisch in aanmerking voor de cashback-actie als zij een eenjarig of tweejarig energiecontract afsluiten. Ten slotte is de actie ook geldig voor consumenten die al klant zijn bij Energiedirect.nl en wiens contract is verlopen. Het contract dient bij bestaande klanten al verlopen te zijn, maar mag niet tussentijds zijn beëindigd.

Om in aanmerking te komen voor deze cashbackactie, dienen consumenten alle actievoorwaarden af te vinken. Bovendien is cashback al mogelijk bij een energiecontract met een looptijd van 1 jaar. Na het uitdienen van het contract mogen consumenten uiteraard weer vrijelijk overstappen naar een andere energieaanbieder, of blijven profiteren van de vaste lage tarieven van Energiedirect.nl. Wie het contract niet tussentijds beëindigt, kan namelijk in aanmerking komen voor nieuwe gunstige acties van de energieaanbieder. De cashback kan oplopen tot wel 175 euro op het einde van het contract, afhankelijk van de contractduur.

Overstappen naar Energiedirect.nl

Overstappen naar Energiedirect.nl is heel eenvoudig. De energieleverancier geeft regelmatig interessante aanbieden en houdt bovendien acties met cashbacks of gratis producten. Consumenten die overstappen naar deze energieleverancier, kunnen blijven profiteren van groene stroom en gas tegen zeer lage tarieven. Bovendien krijgt men gratis toegang tot de Regelneef app, om alle energiezaken zelfstandig op de smartphone te regelen. Ten slotte krijgen klanten van Energiedirect.nl ook toegang tot Tankey, een kortingsprogramma waarmee men voordeliger kan tanken.

Energiedirect.nl regelt de gehele overstap, wat betekent dat consumenten zelf niets hoeven te doen. Bovendien vergoedt Energiedirect.nl onder bepaalde voorwaarden ook de overstapboete. Ten eerste komen 1-jarige contracten niet in aanmerking en moet men tenminste het Altijd Voordeel-contract afsluiten. Dit contract mag enkel afgesloten zijn via de telefoon, aan de deur of in de winkel. Deze actie is daarom uitgesloten van de mogelijke vergoeding van een overstapboete.

Bekijk →

Leave a Comment