bol.com-cadeaukaart ter waarde van €250 bij Essent

Deze nieuwe energie aanbieding van Essent is er voor wie houdt van online winkelen, oog heeft voor duurzaamheid en die meteen drie jaar zeker wil zijn van scherpe energietarieven. Wie nu kiest voor 100% groene windstroom en gas krijgt namelijk een bol.com-cadeaukaart van 250 euro. Deze cadeaukaart besteed je zoals jij het wil en kan je ook in verschillende keren gebruiken. Daarnaast kan je ook nog zelf even bijleggen om zo een grotere aankoop te doen, zoals een nieuwe computer, een luxueuze jacuzzi of een bronzen olifantfontein. Bij de winkel van ons allemaal vind je het ook echt allemaal.
bol.com-cadeaukaart ter waarde van €250 bij Essent
 • kwalitatief hoogwaardige energie 3 jaar stroom en gas
 • vinkje voor goede energie €250 shoptegoed
 • verantwoorde energie aanbieding 100% groene stroom

Deze bol.com-cadeaukaart is een van de welkomstcadeaus die je bij Essent kan kiezen. Als nieuwe klant krijg je namelijk een Essent-keuzekaart die je via de app of de website van Yesty moet omruilen. Daarbij kan je kiezen voor cadeaukaarten van bol.com, maar ook van dertien andere merken zoals Bijenkorf, Zalando, Wehkamp en Hema. Er zijn dus ook een heleboel leuke alternatieven voor de bol.com-cadeaukaart, maar door de ruime keuze is die laatste toch nog steeds een van de populairste keuzes. Uiteraard staat het je vrij om vooraf even de prijzen te vergelijken zodat je kan nagaan of je favoriete aankoop niet voordeliger is bij een van de andere deelnemende winkels.

Laurens Arends

Een bol.com-cadeaukaart van 250 euro is niet slecht, maar ik heb betere energie aanbiedingen gezien. Per slot van rekening gaat het hier om een energiecontract van drie jaar, waardoor overstappen gedurende deze periode niet zo eenvoudig is. Omdat het bij Essent toch wel om lage energietarieven gaat, ken ik deze energie aanbieding alsnog een mooie score toe.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • lege ster
 • 8.4

Energie aanbieding bij Essent: €250 shoptegoed bij bol.com

Bij deze energie aanbieding ontvang je een mooie bol.com-cadeaubon die je naar hartenlust kan uitgeven. Daarvoor moet je dan wel kiezen voor stroom en gas en de energietarieven gedurende drie jaar vastklikken. Een pluspunt aan deze energie aanbieding is dat je de cadeaubon relatief snel ontvangt. Je hoeft er geen jaar op te wachten, want binnen de vier maanden na de start van de energielevering ontvang je al de activatiecode om je bol.com-cadeaubon van 250 euro aan te vragen. Een minpunt is dan weer dat je de Essent-keuzekaart niet in delen kan omruilen, bijvoorbeeld door te kiezen voor vijf cadeaubonnen van telkens 50 euro bij vijf verschillende merken.

Pak je bol.com-cadeaukaart ter waarde van €250

Voordelen

 • € 250 shoptegoed
 • Lage energieprijzen
 • Groene windenergie
 • Snel in huis
 • Thuisvoordeel-programma

Nadelen

 • Zelf aan te vragen
 • 3 jaar niet overstappen
 • Enkel voor stroom en gas
 • Enkel voor nieuwe klanten
 • Verplicht één merk kiezen

Conclusie: leuke energie aanbieding voor wie houdt van online shoppen

De webwinkel bol.com is ongelofelijk uitgebreid en de keuze is er immens. Terwijl we door de beperkte keuze vaak niet meteen fan zijn van cadeaubonnen, maken we voor grote webwinkels als bol.com graag een uitzondering. Dat het hier gaat om groene energie, je de cadeaubon al na vier maanden ontvangt en dat je bovendien ook nog eens rekent op lage energietarieven, zorgt ervoor dat we deze energie aanbieding alsnog aanbevelen.

Gaat het echt om 100% groene windstroom?

Ja, volgens het stroometiket gaat het om 100% groene windstroom uit Nederland. Hierbij is er wel sprake van greenwashing. Dit wil zeggen dat het groene karakter via de aankoop van GvO’s wordt bekomen.

Ik wil 1 jaar energie. Kan ik ook van deze actie genieten?

Nee, maar Essent heeft momenteel wel een andere actie lopen waar je bij een eenjarig contract voor stroom en gas een bol.com-cadeaubon van 150 euro bij krijgt.

Wat doet Essent voor bestaande klanten?

Bestaande klanten rekenen op het Thuisvoordeel-programma waarmee ze tot 10% extra kunnen besparen op hun energiefactuur. Bovendien krijgen bestaande klanten ook energie aanbiedingen voorgeschoteld in de verlengshop.

Ik ben uitgenodigd door een vriend en krijg korting. Is dit niet interessanter?

Nee, want het vriendenvoordeelprogramma voorziet namelijk in een korting van 25 euro terwijl je bij deze actie een bol.com-cadeaubon van 250 euro krijgt. Combineren is natuurlijk beter.

Kan ik zelf nog vrienden uitnodigen voor het vriendenvoordeelprogramma?

Ja en dan krijgen zowel jij als je vriend elk 25 euro korting. Uiteraard kan je ook zo eerlijk zijn om je vriend(in) van deze energie aanbieding op de hoogte te brengen. Dan krijg je misschien je wel een cadeautje dankzij de verzilverde bol.com-cadeaubon.