Gratis slimme meter (Toon) én Philips Hue van Eneco

Nederlandse huishoudens worden steeds slimmer in het besparen van energie. Dat komt doordat er meer inzicht is, mede dankzij de slimme meter van Eneco. Eneco heeft een toonaangevende slimme meter ontwikkeld die Toon heet. Ook het huis is vanaf nu een stuk slimmer, dankzij de sfeervolle en slimme verlichting van Philips Hue. Iedereen kan beide producten gratis in huis halen, dankzij de actie van Eneco.
Gratis slimme meter (Toon) én Philips Hue van Eneco
  • energie dat geld bespaart 100% groene stroom
  • energie dat geld oplevert en bespaart Huis verduurzamen met Eneco Home
  • verantwoorde energie aanbieding Eneco Omschakelaar®

Gratis Toon en Philips Hue bij Eneco

Toon helpt om slimmer om te gaan met energieverbruik. Daarom krijgen klanten die gebruikmaken van Toon een beter en up-to-date inzicht van het verbruik in hun huishouden. Bovendien is dankzij het Philips Hue-pakket het lichtverbruik in huis helemaal naar wens te regelen. Deze producten zijn vanaf nu gratis te verkrijgen en worden bovendien ook gratis geïnstalleerd wanneer men kiest voor een 4-jarig energiecontract bij Eneco. Men profiteert dan vier jaar lang van een vaste lage prijs voor gas en stroom.

Wie nu overstapt naar Eneco, krijgt een gratis Toon slimme meter thuis geïnstalleerd. Middels een app is het energieverbruik in de woning in realtime bij te houden. Bovendien krijgt men ook een gratis Philips Hue-startpakket cadeau. Op die manier is het gemakkelijk om lampen op afstand uit te schakelen of te dimmen. Met de Philips Hue kan men eveneens op ieder gewenst tijdstip de lampen automatisch aan- of uitzetten. Dit aanbod geldt enkel online en is niet telefonisch te verkrijgen bij Eneco.

Voorwaarden gratis Toon en Philips Hue bij Eneco

Er gelden een aantal voorwaarden om in aanmerking te komen voor de gratis Toon-meter en slimme verlichting. Zo gaat het hier om een exclusief online aanbod. Om in aanmerking te komen voor deze actie, dient men gebruik te maken van deze pagina. Bovendien geldt deze aanbieding enkel voor het product ‘EcoStroom en AardGas 4 jaar’.

Door over te stappen naar EcoStroom en AardGas 4 jaar profiteert de consument vier jaar lang van vaste lage tarieven. Bovendien krijgt hij 100% groene stroom geleverd. Wie een contract van vier jaar afsluit, krijgt een contract dat automatisch afloopt. Na het einde van de contractperiode is het mogelijk weer over te stappen naar een andere energie-aanbieder.

De Toon en Philips Hue zijn een gouden combinatie. Ten eerste helpt Toon, ter waarde van 200 euro, om meer energie in huis te besparen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om op afstand de verwarming in huis te bedienen. Bovendien krijgt men realtime inzage in het energieverbruik. De Philips Hue-lampen bieden bovendien slimme verlichting aan. Dat betekent dat de ledlampen zeer energiezuinig zijn en dat deze ook nog eens eenvoudig te bedienen zijn met een app. Dat betekent tegelijkertijd dat de lampen op afstand aan- of uitgezet kunnen worden. De Philips Hue-lampen bieden de mogelijkheid om het licht te dimmen, wat de sfeer dan weer maximaliseert. Met Philips Hue is het mogelijk het hele huis van slimme verlichting te voorzien en je huis om te toveren tot een smart home.

Overstappen naar Eneco

Wie vandaag nog overstapt naar Eneco EcoStroom en AardGas 4 jaar krijgt een vierjarig contract met vaste lage prijzen gedurende de volledige periode. Daardoor is het mogelijk om fors te besparen op de energierekening. Eneco zet zich in om het inzicht van energieverbruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bij een overstap naar Eneco kiest men bovendien voor een duurzamere wereld. Mede door het inzicht in het stroomverbruik, maar ook vanwege het feit dat Eneco 100 procent groene stroom levert.

Houd wel goed de overstaptermijn in de gaten. Het is doorgaans mogelijk zes maanden voor het einde van het huidige contract over te stappen naar een nieuwe energie-aanbieder. Omdat deze aanbieding enkel geldt voor een contract met een looptijd van vier jaar, vergoedt Eneco de overstapboete tot 125 euro per product, voor zowel stroom als gas. Bovendien is het aanbod ook geldig voor consumenten die al klant bij Eneco zijn, maar waarbij het contract is afgelopen.

Veelgestelde vragen over de gratis Toon-thermostaat

Kan ik Toon ook krijgen zonder vierjarig contract?

Ja, maar dan betaal je 200 euro (incl. een installatie ter waarde van 75 euro).

Welke uitbreidingen zijn er voor Toon?

I de eerste plaats zijn er de Philips Hue-lampen die via het wifinetwerk of via de Toon-app kunnen worden aangestuurd. Daarnevens kan het ook van andere uitbreidingen worden voorzien, zoals slimme stekkers en slimme rookmelders. Onder andere deze van Fibaro zijn een aanrader. Alles laat je ten slotte samenwerken via de Olisto-app.

Is Toon gratis in gebruik?

Nee, bij deze actie valt enkel de aanschafprijs weg. Het betaald abonnement van 4,50 euro per maand blijft voor eigen rekening.

Wat houdt de gratis installatie in?

Je kiest zelf wanneer de monteur met je Toon-thermostaat langskomt. Vervolgens legt de monteur een stopcontact bij de cv-ketel aan en sluit hij Toon aan op het wifinetwerk. De monteur verzorgt ook de connectie met de cv-ketel. Nadien krijg je een korte uitleg over de basisfuncties van Toon.

Wat heb ik nodig voor Toon?

Een stopcontact, een wifiverbinding, een cv-ketel, energiemeters en een smartphone met de Toon-app. Kortom: de Toon-thermostaat is voor vrijwel elk huishouden geschikt.