€100 cashback nadat je bent aangesloten bij Eneco

Bij Eneco gebruiken ze 100% groene stroom, opgewerkt door zonne- en windparken n Nederland. Met deze cashbackactie komt daar ook nog eens een mooie korting van 100 euro bovenop. Overstappen gaat heel eenvoudig en het maandbedrag is al in één minuut te simuleren.
€100 cashback nadat je bent aangesloten bij Eneco
 • kwalitatief hoogwaardige energie 100% groene stroom
 • energie dat geld oplevert en bespaart Huis verduurzamen met Eneco Home
 • verantwoorde energie aanbieding Eneco Omschakelaar®

Deze cashbackactie is er voor nieuwe klanten die overstappen naar Eneco. De persoonlijke situatie en of er al dan niet sprake is van een verhuizing maakt daarbij geen verschil uit.

Laurens Arends

Een cashback van 100 euro is een mooie incentive om over te stappen naar Eneco, maar er zijn ook cashbackacties die nog mooiere kortingen toekennen. Of de overstap maken al dan niet een goed idee is, moet dan ook blijken uit een diepgaande vergelijking. Via de website van Eneco kan er gelukkig eenvoudig een vergelijking worden gemaakt.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • lege ster
 • 8.5

Over de cashbackactie van Eneco

De cashbackactie van Eneco is er voor nieuwe klanten die één jaar stroom en gas afnemen bij Eneco. De korting van 100 euro wordt automatisch op de jaarnota verwerkt en resulteert in eerste instantie niet in een lager maandbedrag. De korting is bovendien eenmalig, maar nadien kan er natuurlijk wel weer op een andere energieleverancier worden overgestapt om ook daar een korting te claimen. Omdat het over een energiecontract van één jaar gaat, kan dit vrij snel en profiteert men eventueel ook nog eens van dalende energietarieven.

Eenvoudig overstappen naar Eneco

Wie beslist om gebruik te maken van deze korting, stapt eenvoudig over naar Eneco. Eneco heeft een goede overstapservice die het oude energiecontract voor de klant opzegt en de volledige overstap regelt. De overstap is gemiddeld al in vijf weken afgerond en in de tussentijd komt men natuurlijk nooit zonder stroom of gas te zitten.

100 euro cashback bij Eneco

Voordelen

 • 100 euro cashback
 • 100% groene stroom uit Nederland
 • Contract van 1 jaar

Nadelen

 • Er zijn royalere cashbackacties
 • Geen welkomstgeschenk
 • Enkel voor nieuwe klanten

Alles in huis om duurzaam om te gaan met energie

Duurzaamheid vergt altijd een aantal investeringen. Hierdoor kan wie het geld het hardst nodig heeft, soms het minst besparen op de energierekening. Bij Eneco menen ze dat het anders kan. Daarom bieden ze verschillende oplossingen aan, zoals de mogelijkheid om een energiezuinige cv-ketel te huren in plaats van te kopen. Ook zijn er kortingen tot 25% op het onderhoud van de cv-ketel en brengt de app al in elke minuten gratis, passend advies uit. Dit zit allemaal in het contract begrepen.

Modelcontract opvragen

Net zoals bij elk aanbod zijn er natuurlijk voorwaarden van toepassing. Deze zijn niet duidelijk op de website weergegeven, maar zijn in het uiteindelijke contract terug te vinden. Nu is het niet zo dat er echte verrassingen in te vinden zijn, maar het is toch interessant wanneer het een en ander vooraf kan worden bekeken. Via de website van Eneco is het gelukkig eenvoudig om een modelcontract op te vragen. Ook de klantendienst beantwoordt graag een aantal vragen.

Veelgestelde vragen over de kortingsactie van Eneco

agenda emoji Wanneer krijg ik de korting van 100 euro?

De korting van 100 euro wordt verrekend op de eerstvolgende jaarnota en is eenmalig. Het gaat met andere woorden om een cashbackactie: je moet eerst elke maand de nota betalen en op het einde van de rit krijg je 100 euro terug.

vinkje voor goede energie Beschik ik nog steeds over een bedenktijd?

Ja, net zoals bij andere acties van Eneco heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Dit is wettelijk zo geregeld.

energie dat geld bespaart Vergoedt Eneco mijn opzegboete bij een huidige energieleverancier?

Bij deze actie vergoedt Eneco een opzegboete bij de huidige energieleverancier, maar dan wel met een maximum van 125 euro per energiecontract. Je moet deze opzegboete wel zelf declareren. Dit kan tot zes maanden na de start van het nieuwe energiecontract.

gelding van de energie actie Geldt deze actie ook als ik enkel stroom of gas afneem?

Nee, deze actie is er enkel voor wie stroom én gas afneemt.

verantwoorde energie aanbieding Is de korting al verrekend in de op de website weergegeven prijsberekening?

Nee. De op de website weergegeven prijs is wat je werkelijk elke maand zal betalen. De 100 euro korting die je op het einde van de rit krijgt, is hier niet in inbegrepen.