Geniet van 100% groene stroom en gas met een combikorting bij Budget Energie

Budget Energie staat voor groene stroom en gas zonder gedoe. Als onderdeel van Budget Thuis behoort het tot een van de populairste energieleveranciers van Nederland. Dat word je natuurlijk niet zomaar. Budget Energie bewijst keer op keer dat het een meerwaarde is door energie te leveren zonder gedoe en met een bijzonder lage prijs. De combikorting maakt het helemaal af.
Geniet van 100% groene stroom en gas met een combikorting bij Budget Energie
 • Vink voor goede energie Groene energie
 • Energieleverancier om op handen te dragen Goede overstapservice
 • Korting is altijd leuk Tot €17,50 korting p.m.

Bij Budget Energie houden ze het graag simpel. Daarom biedt deze energieleverancier slechts enkele pakketten aan, pakketten waarmee ze iedereen kunnen plezieren. Al deze pakketten hebben met elkaar gemeen dat ze 100% groene stroom bevatten. Want iedereen verkiest nu eenmaal groene stroom boven grijze stroom. Ook een goede en persoonlijke service is altijd gegarandeerd, net als een handige overstapdienst. Bovenop de lage tarieven komt bovendien een voordelige combikorting.

Laurens Arends

Budget Energie is een energieleverancier voor de nuchtere Nederlander die op zoek is naar groene energie aan een scherpe prijs, bij voorkeur zonder al te veel gedoe. Voordelen als de combikorting spelen daarop in. Omdat deze combikorting hoog kan oplopen en permanent van toepassing blijft, is dit een enorm interessante energie aanbieding.

Laurens Arends

 • 1 ster
 • 2 ster
 • 3 ster
 • 4 ster
 • lege ster
 • 8.8

Energie aanbieding van Budget Energie: groene stroom en gas met combikorting

Sommige energieleveranciers laten klanten nog kiezen tussen grijze stroom en groene stroom, maar daar doet Budget Energie niet aan mee. Groene stroom vinden ze er heel gewoon. Deze energieleverancier kiest daarom standaard voor groene stroom, niet alleen bij deze energie aanbieding van Budget Energie. De groene stroom is afkomstig van zonnepanelen en windmolens en is van zowel Nederlandse als Europese oorsprong. Budget Energie communiceert ook heel transparant over de oorsprong van deze groene stroom. Zo is de groene stroom voornamelijk afkomstig uit Spanje, Noorwegen, Nederland, Frankrijk en Italië (cijfers: 2021). Wil je zelf groene stroom opwekken? Dan kan dat via Budget Energie, de energieleverancier die tot €100 korting toekent op de aanschaf van zonnepanelen.

Niet alleen voor groene stroom kan je bij Budget Energie terecht, ook voor gas. Bij dit alles reken je op uitstekende voorwaarden. Zo zijn de contracten maandelijks opzegbaar, regelt Budget Energie de overstap en geniet je ook nog eens van een uitstekende klantenservice. Wil je energie besparen? Dan deelt men graag een aantal bespaartips. Alles om je te helpen.

Profiteren van een combikorting

Budget Energie maakt deel uit van Budget Thuis. Dat wil zeggen dat je bij een en hetzelfde bedrijf terechtkan voor onder meer energie, telefonie, internet en televisie. Als je Budget Energie combineert met andere diensten, geniet je van een combikorting. Dat is het geval als je Budget Energie combineert met Budget Alles in 1 (internet, tv en bellen) en/of Budget Mobiel.

Budget Energie in combinatie met Budget Alles-in-1 levert elke maand €5 korting op. De combinatie met Budget Mobiel levert een korting op van €2,50 per mobiel abonnement. In totaal kunnen er vijf mobiele abonnementen met combikorting worden afgenomen, waardoor de besparing kan oplopen tot €12,50. Combineert je vijf mobiele abonnementen met Budget Alles-in-1 en Budget Energie? Dan ontvang je de maximumkorting van €17,50 per maand.

Er zijn wel een aantal spelregels aan de combikorting verbonden. Zo dien je op hetzelfde adres klant te zijn voor meerdere producten. Bovendien ontvang je de korting technisch gezien niet op de energierekening, maar wel op de rekening van Budget Mobiel of Budget Alles-in-1. Uiteraard maakt dat maar weinig uit, zolang je de korting maar krijgt. Houd er verder rekening mee dat je de korting kan verliezen als je een van de andere abonnementen opzegt.

Groene stroom en gas met korting

Voordelen

 • 100% groene stroom uit Nederland en Europa
 • €2,50 korting per mobiel abonnement
 • €5 korting bij combinatie met Budget Alles-in-1
 • Handige overstapservice
 • Tot €17,50 korting per maand

Nadelen

 • Niet meer van vijf mobiele abonnementen met korting
 • Korting kan verloren gaan als je een abonnement opzegt
 • Geen groen gas, enkel CO2-gecompenseerd gas
 • Geen welkomstcadeau of welkomstkorting
 • Beperkt aantal pakketten om tussen te kiezen

Conclusie: goede energie aanbieding van Budget Energie

Door de huidige problemen op de energiemarkt zijn er nog maar weinig energieleveranciers die met goede energie aanbiedingen komen. De marges zijn dan ook gewoon ongelofelijk krap. Omdat Budget Energie deel uitmaakt van Budget Thuis en veel meer doet dan alleen energie leveren, is er bij deze energieleverancier meer mogelijk dan bij bedrijven die louter energie leveren. Daarom beloont het energieklanten die daarnaast ook andere diensten afnemen, zoals mobiele telefonie, internet en televisie. De combikorting die elke maand wordt toegekend, loopt al snel op. Bovendien gaat het ook nog eens om groene stroom. Al met al is dit een goede energie aanbieding van Budget Energie. Daarom is deze energie aanbieding van Budget Energie zeker te overwegen.

Veelgestelde vragen over de energie aanbieding van Budget Energie

Dit is een heel bijzondere energie aanbieding van Budget Energie, onder andere door de combikorting. Om van deze combikorting te genieten, is het namelijk nodig om aanvullende diensten af te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een abonnement voor mobiele telefonie. Deze bijzondere werkwijze kan mogelijk vragen oproepen. In deze FAQ beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen over Budget Energie.

Krijg ik een welkomstcadeau bij Budget Energie?

Nee, op dit moment worden er geen welkomstcadeaus uitgedeeld. Als je kiest voor Budget Energie én Budget Alles-in-1 kan je echter wel een welkomstcadeau krijgen. Op het moment van schrijven kan je kiezen tussen de Google Nest Wifi of een Nokia T20-tablet. Opgelet: als je enkel kiest voor Budget Energie ontvang je geen welkomstkorting.

Hoe verloopt overstappen naar Budget Energie?

Overstappen naar Budget Energie verloopt heel eenvoudig. Budget Energie regelt de overstap en zorgt ervoor dat je niet zonder stroom of gas komt te zitten. Het zorgt onder meer voor de opzegging bij de huidige leverancier en het zorgt ervoor dat het nieuwe contract hier naadloos op aansluit.

Hoe krijg ik korting op zonnepanelen via Budget Energie?

De korting op zonnepanelen is er enkel voor klanten die via Budget Energie een offerte aanvragen. Deze korting bedraagt €100. Wat je uiteindelijk betaalt, is afhankelijk van het aantal en het type zonnepanelen. Bij Budget Energie kiezen ze voor zonnepanelen van DMEGC en AEG. Dat zijn A-merken die zeker aan te raden zijn.

Vraagt Budget Energie om zekerheden?

Dat kan, bijvoorbeeld als een onderzoek naar het betalingsgedrag daartoe aanleiding geeft of als je eerder betalingsachterstanden hebt gehad bij Budget Energie. De waarborgsom bedraagt niet meer dan het bedrag dat je vermoedelijk moet betalen voor zes maanden elektriciteit en/of gas. Als de zekerheid niet langer nodig is of als de overeenkomst eindigt, betaalt men de waarborgsom terug. Over de waarborgsom wordt ook rente betaald.

Hoe hoog is de combikorting bij Budget Energie?

Dat is afhankelijk van welke contracten je combineert en hoeveel producten je afneemt. De combikorting kan oplopen tot €17,50 per maand. In de bevestigingsmail zie je meteen hoe hoog de combikorting is.